19 juni 2017

Artikel geschreven door Walter Visser, Account- en Eventmanager Cmotions.

Ben je op zoek naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen? Dan heb je iets gemist!

Op donderdag 15 juni 2017 vond de 2e editie plaats van Het grootste Kennisfestival van Nederland. Van 13.00 tot 22.30 uur werd je op 18 podia getrakteerd op 75 sprekers, 15 bands, theater en lekker eten en drinken. Wederom een editie waar kennisdeling in een in zeer ontspannen en informele “setting” centraal stond, het festival was met ruim 2000 bezoekers volledig uitverkocht.

Een impressie van het programma:

Vanuit Cmotions hebben Wouter van Gils en Jeroen Kromme een inspirerend verhaal gehouden over de wereld van kunstmatige Intelligentie. Met de titel: “Denk groot, begin klein”, hebben zij uiteengezet wat er verstaan wordt onder termen als ‘Machine Learning’ en ‘Kunstmatige Intelligentie’. Wat is dit nu precies? Waar begin je? En hoe maak je gebruik van deze technieken binnen je eigen organisatie?

Wat ons betreft was het een bijzonder gezellig en geslaagd evenement, op naar de volgende editie! Bekijk hieronder een aantal foto’s van het event.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact op met Walter Visser via onderstaande contactgegevens.

Walter Visser, Account- & Eventmanager

+31 6 55 89 74 63

w.visser@cmotions.nl