Vind je het leuk analytische vaardigheden te combineren met creativiteit, vrijheid en zelfstandigheid? Lees dan hieronder verder.
Misschien is Cmotions wel de volgende stap in je carrière.

Wat doen wij

Wij zijn een slagvaardig en creatief adviesbureau op het gebied van data science en analytics. Onze opdrachtgevers zijn managers, directies en bestuurders en ze hebben allemaal één ding gemeen: ze willen inzicht in en grip op een betere besturing van hun organisatie. In a nutshell is dat wat wij doen voor onze opdrachtgevers. Inzichten genereren uit data en deze toepassen in praktische adviezen. En natuurlijk deze adviezen ook daadwerkelijk implementeren, gericht op het behalen van resultaat. Dat doen we niet alleen voor marketing, maar ook voor HR, finance, risk, logistieke en productie omgevingen. In uiteenlopende marktsectoren als energie, telecom, finance, media, leisure en overheid.

Veel mensen denken dat ons vak technisch is omdat data zo’n belangrijke rol speelt. Toegegeven, verstand hebben van techniek is zeker een pré, maar onderschat ook vooral de creatieve component niet. Wij spreken dan ook graag over ‘data creativiteit’.

Wil je hier meer over weten of over de vraag wat het is om adviseur te zijn in ons vakgebied, neem dan vooral contact met mij op. Dat kan via Linkedin of rechtstreeks via onderstaande contactgegevens.

 

“Het uitdagende aan de functie van consultant bij Cmotions is dat je je kennis en kunde dagelijks toepast én aanscherpt in opdrachten bij verschillende partijen in diverse branches. Bij iedere opdracht is de vraagstelling, de data- en analyseomgeving en de organisatiepolitiek weer anders, dit maakt iedere opdracht uitdagend en zorgt ervoor dat je je blijft ontwikkelen als specialist en als adviseur.”
Jurriaan Nagelkerke, Principal Consultant

Contact

Kees Groenewoud, Partner

+31 6 11 52 81 99

c.groenewoud@cmotions.nl